اطلاعیه

رئیس دانشگاه لرستان گفت: 1.2 میلیارد تومان هزینه ایاب و ذهاب سالانه دانشجویان این دانشگاه است.

۱۳۹۵/۰۹/۰۲

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

دکتر خسرو عزیزی در گفت‌وگو با روابط عمومی اظهار کرد: بخش ناچیزی از هزینه ایاب و ذهاب دانشجویان را دانشجویان و عمده هزینه را دانشگاه پرداخت می‌کند.

وی ادامه داد: از دانشجویان هر نیمسال 30 هزار تومان برای هزینه ایاب و ذهاب دریافت می‌شود.

عزیزی یادآور شد: حداکثر هزینه‌ای که دانشجویان دانشگاه لرستان برای ایاب و ذهاب پرداخت می‌کنند 250 میلیون تومان بوده است و این در حالیست که دانشگاه 1.2 میلیارد تومان در سال برای این مهم پرداخت می‌کند.

رئیس دانشگاه لرستان اضافه کرد: در برخی روزها که ترافیک کلاس و تردد دانشجویان بالاست 25 سرویس و در برخی روزها مثل پنج‌شنبه و جمعه بین 17 تا 18 سرویس به دانشجویان خدمات ارائه می‌دهند.

وی گفت: برابر آئین‌نامه آموزش دانشگاه، دانشجوی تحصیلات تکمیلی باید تمام وقت در خدمت گروه و استاد خود جهت انجام کارهای تحقیقاتی باشند و هزینه ایاب و ذهاب را کامل پرداخت کنند.

۱۳۹۵/۰۹/۰۲ - ۰۰:۰۰