اطلاعیه

رئیس دانشگاه لرستان گفت: واحدهای مسکن مهر در جوار دانشگاه به خوابگاه متأهلی دانشجویی تبدیل شود.

۱۳۹۵/۰۸/۲۹

دکتر خسرو عزیزی در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه، اظهار کرد: 85 هکتار از اراضی دانشگاه لرستان به مسکن مهر اختصاص یافته که آن را وصله ناجور دانشگاه می‌دانم.

ایشان ادامه داد: راه و شهرسازی استان اعلام کرده برای واحدهای مسکن مهری که در جوار دانشگاه هستند چنانچه دانشگاه لرستان 4.5 میلیارد تومان پرداخت کند این واحدها را واگذار می‌کنیم.

دکترعزیزی بیان کرد: تعداد این واحدها 160 واحد با متراژ 100 متر هستند.

رئیس دانشگاه لرستان اضافه کرد:از این واحدهامی توان به عنوان خوابگاه متأهلی استفاده کرد.

دکترعزیزی افزود: چنانچه راه و شهرسازی استان به صورت تعاملی واحدها را به دانشگاه لرستان واگذار کند می‌توان از ردیف‌های ملی برای تکمیل  این واحدها استفاده کرد.

ایشان گفت: پیشرفت فیزیکی واحدهای مذکور 48 درصد است.

دکترعزیزی بیان کرد: 15 هکتار از اراضی مسکن مهر، بین خوابگاه دانشگاه و مسکن مهر قرار گرفته بود که با پیگیری‌های لازم توانسته‌ایم 15 هکتار را به دانشگاه برگردانیم و اسناد آن را به نام دانشگاه لرستان صادر کنیم.

۱۳۹۵/۰۸/۲۹ - ۰۰:۰۰