اطلاعیه

نشست صمیمی رئیس و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با رئیس و مدیران گروه های آموزش دانشکده ادبیات و علوم انسانی

۱۳۹۵/۰۸/۲۳

صبح امروز رئیس و معاون آموزشی دانشگاه لرستان در نشستی صمیمی پیرامون مسائل دانشکده ادبیات و علوم انسانی با رئیس و مدیران آموزشی این دانشکده دیدار نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: صبح امروز دکتر عزیزی رئیس دانشگاه و دکتر رشیدیان معاون آموزشی دانشگاه لرستان در نشستی صمیمی پیرامون مسائل دانشکده ادبیات با دکتر صادقی تحصیلی رئیس دانشکده و مدیران گروه های آموزشی این دانشکده دیدار نمودند.

در این نشست رئیس دانشکده و مدیران گروه های آموزشی نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در راستای حل مشکلات و مسائل پیش رو با دکتر عزیزی و دکتر رشیدیان در میان گذاشتند و تصمیماتی در این خصوص اخذ گردید.

۱۳۹۵/۰۸/۲۳ - ۰۰:۰۰