جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با هیات رییسه دانشگاه برگزار شد

۱۳۹۵/۰۸/۲۳

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه جلسه پرسش و پاسخ با هیات رییسه دانشگاه در حضور دانشجویان و مسوولان دانشگاه در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دکتر خسرو عزیزی رییس دانشگاه لرستان ضمن گرامیداشت ایام اربعین سالار شهیدان گفت : تشکر میکنم از عزیزانی که این جلسه را ترتیب دادند و اعلام می کنم که هیات رییسه دانشگاه همواره آمادگی دارد به مطالبات دانشجویان دانشگاه پاسخ دهد و هیچگاه مدعی نبوده ایم که فعالیت هایمان خالی از اشکال و ایراد است .

دکتر عزیزی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در رابطه با پی گیری حادثه فوت دانشجوی این دانشگاه افزود :

دانشگاه لرستان از ابتدای وقوع این حادثه پیگیر مطالبات و حق و حقوق دانشجویان حادثه دیده بوده و بر اساس مصوبه ستاد حوادث غیر مترقبه استان منتظر اعلام نظر دادستانی محترم خرم آباد و نیروی انتظامی هستیم .

رییس دانشگاه لرستان ادامه داد : همواره طرفدار برگزاری این قبیل برنامه ها بوده ایم و انتظار میرود براساس حفظ حرمت ها و جایگاه رفیع داشجو عمل شود و همه تلاش مجموعه مدیریتی دانشگاه این است که در راستای بهبود شرایط و مسایل دانشگاه اقدام شود .

لازم بذکر است در این برنامه که معاونین دانشگاه نیز حضور داشتند هریک از معاونت ها به پرسش های دانشجویان پاسخ دادند.

۱۳۹۵/۰۸/۲۳ - ۰۰:۰۰