اطلاعیه

رئیس دانشگاه لرستان گفت: 5 شرکت دانش‌بنیان در این دانشگاه راه‌اندازی می‌شود.

۱۳۹۵/۰۸/۱۹

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

به گزارش روابط عمومی، خسرو عزیزی در جلسه اقتصاد مقاومتی استان بیان کرد: 12 واحد فناوری در دانشگاه لرستان وجود دارد که 70 درصد ایده‌های آنها مربوط به اساتید دانشگاه است.

ایشان اظهار کرد: 7 هسته فناور در دانشگاه لرستان وجود دارد و برنامه ما این است که تا پایان برنامه اقتصاد مقاومتی این هسته‌های فناور را به شرکت دانش‌بنیان تبدیل کنیم.

دکتر عزیزی اضافه کرد: تا پایان سال‌جاری 5 شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه لرستان راه‌اندازی خواهد شد.

رئیس دانشگاه لرستان ادامه داد: ساخت توربین‌های محور عموری با پره‌های پیچشی و تغییر ساختار ژنتیکی گوسفند نژاد بختیاری برای حذف چربی لاشه ازجمله طرح‌هایی است که توسط شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه لرستان مطرح شده‌اند.

ایشان افزود: استفاده از تصاویر ماهواره‌ای برای اکتشافات معدنی و تولید سنگ مصنوعی از دیگر طرح‌های شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه است.

دکتر عزیزی با تأکید بر نقش شرکت‌های دانش‌بنیان برای خروج از معضل بیکاری یادآور شد: در حال ایجاد مرکز شکوفایی خلاقیت و نوآوری در شهرستان کوهدشت هستیم.

۱۳۹۵/۰۸/۱۹ - ۰۰:۰۰