اطلاعیه

رئیس دانشگاه لرستان گفت: حضور دانش آموزان و دانشجویان در یوم الله 13 آبان نشان از وحدت کلمه و انسجام دارد.

۱۳۹۵/۰۸/۱۳

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرو عزیزی در حاشیه برگزاری راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: موضوع استکبار ستیزی باید نسل به نسل ادامه پیدا کند و ترویج یابد.

وی اضافه کرد: امروز حضور دانش آموزان و دانشجویان نشان دهنده وحدت کلمه و انسجام است و آنان به ندای مقام معظم رهبری لبیک گفتند.

عزیزی افزود: باید به نسل چهارم انقلاب بیاموزیم که آمریکا قابل اعتماد نیست و نمی توان به او اعتماد کرد.

رئیس دانشگاه لرستان با بیان اینکه تهذیب نفس و کسب علم را به دانش آموزان و دانشجویان توصیه می کنم، یادآورشد: دانشجویان و دانش آموزان ایران اسلامی باید علاوه بر داشتن تهذیب نفس  با تلاش به دانش افزایی و کسب مهارت بپردازند تابه کسی متکی نباشند.

۱۳۹۵/۰۸/۱۳ - ۰۰:۰۰