همایش پدافند غیر عامل در دانشگاه لرستان برگزار شد.

۱۳۹۵/۰۸/۱۲

صبح امروز همایش پدافند غیر عامل در سالن همایشهای سازمان مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: صبح امروز همایش پدافند غیر عامل در سالن همایشهای سازمان مرکزی دانشگاه لرستان در دو بخش سخنرانی و کارگاه برگزار گردید.

دکتر خسرو عزیزی رئیس دانشگاه لرستان، مهندس اصلانی معاون عمرانی استانداری استان، دکتر سیف مدیر کل پدافند غیر عامل استان در بخش اول پیرامون پدافند غیر عامل به ایراد سخنرانی پرداختند و در بخش کارگاهی نیز دکتر ناظر عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی با موضوع پدافند غیر عامل در حوزه دارویی و مهندس گنجی مدیر اسبق تیم پاسخ سریع رخدادهای امنیتی سایبری مرکز راهبردی افتا مطالب خود را ارئه نمودند.

این همایش با پشتیبانی و حمایت دانشگاه لرستان، سازمان پدافند غیر عامل کشور، مرکز آپای دانشگاه لرستان، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد برگزار گردید.

۱۳۹۵/۰۸/۱۲ - ۰۰:۰۰