اطلاعیه

اطلاعیه در خصوص انتخاب پژوهشگر برتر، ویژه(اعضای هیات علمی،دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارکنان دانشگاه)

۱۳۹۵/۰۷/۱۷

به اطلاع اعضای محترم هیأت علمی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارمندان دانشگاه متقاضی به عنوان پژوهشگر برتر می رساند:

حداکثر تا تاریخ 95/8/1 نسبت به ارسال مدارک ثبت شده در کارنامه پژوهشی( در مورد اعضای هیأت علمی) با انضمام فرم مربوطه(ضمیمه آیین نامه انتخاب پژوهشگران برتر ) به دفتر آموزشی، پژوهشی دانشکده خود اقدام نمایند.

فعالیت های مورد بررسی برای اعضای محترم هیأت علمی، بایستی در بازه زمانی 93/8/1 لغایت 95/7/30 انجام و در کارنامه پژوهشی ثبت شده باشد و برای پژوهشگران برتر سال 94 ،همه دانشجویان تحصیلات تکمیلی متقاضی و کارمندان دانشگاه مدارک ارائه شده در بازه زمانی 94/8/1 لغایت 95/7/30 قابل بررسی خواهد بود. مطالعه دقیق آیین نامه گزینش پژوهشگران برتر دانشگاه در سایت دانشگاه لرستان پیشنهاد می شود.

۱۳۹۵/۰۷/۱۷ - ۰۰:۰۰