دانشگاه لرستان در میان برترینهای هفته فرهنگی اقتصادی استان لرستان

۱۳۹۵/۰۷/۱۲

براساس ارزیابی های به عمل آمده از طرف دبیرخانه هفته فرهنگی اقتصادی استان، دانشگاه لرستان در میان برترینهای هفته فرهنگی اقتصادی استان لرستان قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه ، هفته فرهنگی- اقتصادی استان لرستان 25 تا 29 مرداد 95 در بوستان گفتگوی تهران با حضور بیش از 100 غرفه دستگاههای اجرایی و بخش غیر دولتی استان لرستان برگزار شد و دانشگاه لرستان موفق شد در بین دستگاههای برتر بخش نمایشگاهی قرار بگیرد و در پی آن شامگاه گذشته در استانداری لرستان از دکتر خسرو عزیزی رییس دانشگاه لرستان  و روسای سایر دستگاههای اجرایی برگزیده با حضور استاندار لرستان تقدیر و تجلیل بعمل آمد .

شایان ذکراست غرفه دانشگاه لرستان در این جشنواره یکی از پربازدیدترین غرفه های نمایشگاه بود و وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری با حضور در غرفه دانشگاه ،  از توانمندی های دانشگاه لرستان بازدید نمودند .

۱۳۹۵/۰۷/۱۲ - ۰۰:۰۰