گزارشی از اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه لرستان در منطقه شاهیوند چگنی

۱۳۹۵/۰۶/۱۴

گروه جهادی شهید حجت الله رحیمی بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان امسال در اردویی با حضور 60 نفر از دانشجویان بسیجی از تاریخ 95/6/8 لغایت 95/6/19 مشغول انجام خدمت رسانی در زمینه های فرهنگی اجتماعی و اشتغال زایی ، عمرانی در روستاهای بخش شاهیوند دوره ی چگنی می باشد.
جهاد گران در قالب 8 گروه فرهنگی ،اجتماعی عمرانی مشغول به ارائه خدمات گوناگون به مناطق روستایی بخش شاهیوند می باشند.
 اقداماتی مانند سواد آموزی ، آموزش عقاید و احکام اسلامی، انجام مسابقات فرهنگی ،ورزشی در سطح روستاها از اولویت های این گروههای 8 گانه می باشد .
در بحث اشتغال زایی،توسعه ی مشاغل خانگی از طریق آموزش بافندگی به خانم های روستا و متصل کردن محصولات آنها به بازار فروش در دستور کار می باشد.
در زمینه ی عمرانی تکمیل مسجد نیمه کاره ی روستای طالقان ،ترمیم منبع آب روستای کرگز، ترمیم چند خانه ی روستایی، دیوار نویسی محوطه ی مدارس روستای چم پلک و رنگ آمیزی مدارس روستایی از جمله اقدامات گروه عمرانی می باشد.
در زمینه ی اجتماعی مبارزه با معضل اعتیاد در سطح بخش اولویت اول کاری جهادگران بوده است.

۱۳۹۵/۰۶/۱۴ - ۰۰:۰۰