اطلاعیه

۱۳۹۵/۰۶/۰۷

دکتر خسرو عزیزی در نشست خبری بعد از ظهر امروز برنامه ها و عملکرد دانشگاه لرستان را تشریح نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان بعد از ظهر امروز و در محل سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه لرستان با حضور جمعی از اصحاب رسانه دکتر عزیزی رئیس دانشگاه لرستان در تشریح برنامه ها و عملکرد دانشگاه لرستان گفت: برنامه راهبردی دانشگاه لرستان در یک افق ده ساله و بر اساس آمایش آموزش عالی منطقه و استان و بحث توسعه کمی، کیفی و ماموریت گرا شدن دانشگاه به ویژه حرکت دانشگاه به سمت مهارت آفرینی و کار آفرینی است و اگر دانشگاه ها در آینده از نظر مهارت آفرینی حرفی برای گفتن نداشته باشند با خطر تعطیلی مواجه اند.
ایشان افزود: برنامه راهبردی دانشگاه در این زمینه تدوین شده و کلیت آن در هیات امناء دانشگاه به تصویب رسیده و جزئیات آن در دست بررسی است.
دکتر عزیزی گفت: متاسفانه در برنامه های توسعه ای دانشگاه با مشکلات سخت افزاری مواجه بوده ایم که سعی شده در حد امکان بر طرف شوند به طور مثال سرانه فضای آموزشی قبل از دولت تدبیر و امید قریب به 9/3 مترمربع بوده است که استاندارد آن به صورت میانگین بین 10-15 متر مربع است به لطف خدا سرانه فضای آموزشی را در دولت تدبیر و امید توانستیم به 12 متر مربع برسانیم که در این راستا کتابخانه مرکزی دانشگاه با متراژ 3200 متر مربع در بهمن 94 با هزینه ای بالغ بر 4 میلیارد تومان و خوابگاه حضرت رقیه با متراژ 3150 متر مربع و هزینه ای بالغ بر 4 میلیارد تومان افتتاح شد و با افتتاح این خوابگاه خوشبختانه در بخش خواهران مشکل پذیرش دانشجوایان در خوابگاه دولتی برطرف شد و در حال حاضر حتی 300 تخت خالی هم داریم اما در بخش خوابگاه آقایان متاسفانه همچنان با مشکل مواجه ایم که در جهت رفع این معضل مصوبه ای در هیات امناء دانشگاه داشتیم که بخش خصوصی می تواند با واگذاری زمین از طرف دانشگاه و عقد قرارداد اقدام به ساخت خوابگاه نماید.
ایشان در ادامه افزود: در راستای توسعه دانشگاه و افزایش سرانه فضای آموزشی در جهت بالابردن سطح کیفی دانشگاه  ضرورت احداث برخی پروژه ها احساس می شد که آنها را در دستور کار قرار دادیم و به اختصار اشاره ای به آنها خواهم داشت : فاز سوم دانشکده علوم پایه، با متراژ 4000 متر مربع و برآورد مالی 5 میلیارد تومان در دست اقدام است که تاکنون حدود 35 درصد پیشرفت فیزیکی داشته.  سازمان مرکزی دانشگاه با متراژ 6000 متر مربع که از محل درآمدهای داخلی دانشگاه مبلغ 12 میلیارد اعتبار این پروژه در نظر گرفته شده و در حال حاضر در دست اقدام است. بیمارستان تخصصی دامپزشکی که با وجود دانشجوی دکتری حرفه ای دامپزشکی از ضروریات این رشته به حساب می آمد با مساحت حدود 700 متر مربع و هزینه ای بالغ بر یک میلیارد تومان به همت همکاران حوزه معاونت پشتیبانی و عمرانی آماده بهره برداری است. آمفی تاتر مرکزی دانشگاه با زیر بنای 2050 متر مربع با برآورد مالی 4,300,000,000 تومان و پیشرفت فیزیکی 40 درصد در دست ساخت است. پروژه گازرسانی به سایت کمالوند به مسافت 3 کیلومتر و هزینهای بالغ بر 250 میلیون تومان در دست اقدام است که نقش بسیار مهمی در صرفه جویی هزینه ها خواهد داشت. ساختمان آموزشی دانشکده کشاورزی و مجتمع آزمایشگاهی دانشکده کشاورزی دو پروژه دیگر که در قالب یک طرح تعریف شده اند و با زیربنایی حدود 4300 متر مربع و برآورد  5,800,000,000 تومان هزینه در دست اقدام میباشد و احداث مزرعه تحقیقاتی گیاهان دارویی و گیاهان ارگانیک که در زمینی به مساحت 22500 متر مربع با هزینه ای بالغ بر 38 میلیون تومان به انجام رسید.

دکتر عزیزی در خصوص فضای فیزیکی دانشگاه گفت: فضای آموزشی و کمک آموزشی در سال 91 و قبل از دولت تدبیر و امید 54518 متر مربع بوده که در حال حاضر به 67817 متر مربع رسیده، فضای رفاهی ورزشی دانشگاه تا قبل از دولت تدبیر و امید 16000 متر مربع بوده که در حال حاضر به 26600 متر مربع رسیده، فضای خوابگاهی دانشگاه 26300 متر مربع بوده که به 30010 متر مربع رسیده، کل فضای فیزیکی دانشگاه 96818 متر مربع بوده که به 124427 متر مربع رسیده و عرصه دانشگاه هم با پیگیریهای مستمر معاونت پشتیبانی و دفتر حقوقی دانشگاه از 300 هکتار به 315 هکتار رسیده.
دکتر عزیزی گفت: در راستای ارتقای سطح زیر ساختهای دانشگاه در بحث فناوری، پهنای باند اینترنت دانشگاه از 34MB در قبل از دولت تدبیر و امید به 155Mb در حال حاضر ارتقاء یافت و با خرید تجهیزات لازم و نصب آنها تا حدود زیادی مشکل دانشگاه و خوابگاه ها در این خصوص برطرف شد.
در پایان ایشان افزود: در سال جاری دو مرکز موثر در دانشگاه راه اندازی شد که ابتدا مرکز رشد واحدهای فناوری شماره 2 با همکاری پارک علم و فناوری و سپس مرکز آپای لرستان هفته گذشته با هدف شناسایی تهدیدات رایانه ای، کشف آسیب پذیری ها و کمک به سازمانها در هنگام بروز رخدادهای امنیتی با همکاری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان راه اندازی شد.

۱۳۹۵/۰۶/۰۷ - ۰۰:۰۰