استقبال گرم لرستان از وزیر علوم تحقیقات وفناوری در تهران

۱۳۹۵/۰۵/۲۷

عصر امروز 26 مرداد دکتر فرهادی وزیر علوم تحقیقات و فناوری از نمایشگاه فرهنگی و اقتصادی استان لرستان دیدن نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: عصر امروز دکتر فرهادی در استقبالی گرم و صمیمی با حضوردر نمایشگاه فرهنگی و اقتصادی استان لرستان از غرفه دانشگاه لرستان بازدید نمود و دکتر خسرو عزیزی رئیس دانشگاه لرستان ضمن توضیح وضعیت موجود و پیشرفتهای دانشگاه در خصوص پروژه های عمرانی در دست احداث دانشگاه توضیحاتی ارائه نمود.
اما امروز روزی شلوغ و پر ترافیک، برای نمایشگاه فرهنگی و اقتصادی استان و غرفه دانشگاه لرستاان بود که با حضور دکتر فرهادی به همراه استاندار و هیات رئیسه دانشگاه آغاز شد و پس از آن دکتر پیری مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم، نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت، دکتر بروجردی نماینده منتخب مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی و مردم فهیم و علاقه مند به فرهنگ غنی لرستان.
این نمایشگاه تا 29 مرداد ماه از ساعت 17 تا 23 پذیرای علاقه مندان میباشد.

۱۳۹۵/۰۵/۲۷ - ۰۰:۰۰