اطلاعیه

نمایشگاه فرهنگی و اقتصادی استان لرستان افتتاح شد.

۱۳۹۵/۰۵/۲۶

عصر امروز با حضور علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، هوشنگ بازوند استاندار لرستان، خسرو عزیزی رئیس دانشگاه لرستان و جمعی از مدیران ارشد استانی و کشوری و همچنین لرستانی ها مقیم تهران در سالن همایش های بوستان گفتگو برگزار شد.
در این نمایشگاه با هدف معرفی فرهنگ و توانمندیهای اقتصادی استان لرستان 70 غرفه دایر شده وسازمانها و شرکتهای مختلف استان با توجه به توانمندی هایشان سعی در معرفی خود دارند
با افتتاح رسمی نمایشگاه، غرفه دانشگاه لرستان میزبان مهمانان متعددی منجمله علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، حجت الاسلام والمسلمین میر عمادی امام جمعهٔ خرم‌آباد و نمایندهٔ رهبری در استان لرستان، هوشنگ بازوند استاندار لرستان، بیرانوند نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی، کاظمی نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی و جمع کثیری از مدیران و مردم شیریف ایران اسلامی بود.

۱۳۹۵/۰۵/۲۶ - ۰۰:۰۰