صعود تیم کوهنوردی دانشگاه لرستان به قله ولاش

۱۳۹۵/۰۵/۰۵

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: تیم کوهنوردی دانشگاه لرستان به سرپرستی پرویز طرهانی به قله ولاش در رشته کوه گرین صعود کرد. این صعود در قالب یک برنامه دو روزه و از مسیر بروجرد، روستای ونایی و سفره ورکمر با حضور آقایان پرویز طرهانی شهرام والیزاده و یعقوب رضایی انجام شد.
رشته‌کوه گَرین یا گروس از رشته کوه‌های مهم غرب ایران است که در شمال استان لرستان قرار دارد. گرین از رشته کوه‌های بلند زاگرس است که در ادامه اشترانکوه قرار دارد و طول آن به بیش از ۱۸۰ کیلومتر می‌رسد. این رشته کوه در استان کرمانشاه به کوه‌های پرو و بیستون می‌پیوندد. ولاش با ۳۶۲۳ متر ارتفاع، در الشتر بلندترین قله این رشته کوه است.
قله‌های بلند آن شامل یال کبود در کوه چهل نابالغان، بازگیر و گاچال در، قله ۱۸ یال، سه کوزان و میش پرور در بروجرد و نیز قله ولاش در شمال الشتر است. دیگر قله آن چهل تن واقع در الشتر می‌باشد.
گرین از غرب به دلفان، از شمال به نهاوند، از شرق به شهرستان بروجرد و از جنوب به شهرستان سلسله محدود می‌شود.

۱۳۹۵/۰۵/۰۵ - ۰۰:۰۰