اردوی تفریحی زیارتی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان به مقصد مشهد مقدس

۱۳۹۵/۰۵/۰۲

به همت مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان اولین گروه دانشجویان شاهد و ایثارگر ساعاتی پیش به مشهد مقدس اعزام شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: ظهر امروز اولین گروه از دانشجویان شاهد ایثارگر که متشکل از 37 نفر از دانشجویان خواهر دانشگاه لرستان میباشند عازم مشهد مقدس شدند.
دکتر شاهین مدیر کل شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان گفت: با مساعدت و توجه ویژه دکتر عزیزی ریاست دانشگاه و همکاری صمیمانه دکتر جعفری معاون پشتیبانی و توسعه تصمیم بر این شد در تابستان امسال و در قالب اردوهای تفریحی و زیارتی در دو گروه مجزا، برادران و خواهران دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه به مشهد مقدس اعزام شوند که با پیگیریهایی که صورت گرفت گروه اول شامل 37 نفر از دانشجویان خواهر ظهر امروز راهی مشهد مقدس شدند؛ مقدمات کار برای اعزام گروه دوم نیز صورت گرفته که انشاء ا.. به زودی انجام خواهد شد.
ایشان افزودند: شهدا و ایثارگران حق بزرگی بر گردن ما دارند و امنیت و آسایش امروز کشور مرهون رشادتهای این عزیزان است و خدمت به خانواده های این عزیزان برای من افتخار است.

۱۳۹۵/۰۵/۰۲ - ۰۰:۰۰