اطلاعیه

آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال 95 در دانشگاه لرستان

۱۳۹۵/۰۵/۰۲

صبح امروز ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال 95 در دانشگاه لرستان آغاز شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: صبح امروز و در محل دانشکده اقتصاد با حضور دکتر صحرایی مدیر امور آموزشی دانشگاه، مسئولین، کارشناسان آموزش و گروه های آموزشی ثبت نام  پذیرفته شدگان نهایی ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال 95 در دانشگاه لرستان آغاز شد.
ثبت نام از پذیرفته شدگان نهایی دوره دکتری امروز و فردا ادامه دارد و طی آن از 126 پذیرفته شده در 36 رشه در مقطع دکتری ثبت نام بعمل خواهد آمد. لازم به ذکر است ثبت نام رشته های مربوط به دانشکده های ادبیات و علوم انسانی و علوم پایه امروز شنبه 95/5/2 و رشته های مربوط به دانشکده های علوم اقتصادی و اداری، کشاورزی و فنی و مهندسی یکشنبه 95/5/3 انجام خواهد شد.

۱۳۹۵/۰۵/۰۲ - ۰۰:۰۰