سرپرست دفتر برنامه، بودجه و تشكيلات وزارت علوم، تحقيقات و فناوري منصوب شد.

۱۳۹۵/۰۴/۳۰

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم در حکمی دكتر حسن ميرزابزرگ را به سرپرستي دفتر برنامه و بودجه و تشكيلات وزارت علوم منصوب کرد.
در حكم انتصاب دكتر ميرزابزرگ آمده است: انتظار دارد با همکاری کارشناسان دفتر برنامه، بودجه و تشكيلات و هماهنگی با مدیران ستاد وزارت، دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی، پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری، برای تداوم برنامه هاي  پيش بيني شده آن دفتر و تحقق اهداف و اجرای سیاست‌های کلان وزارت علوم در اقتصاد آموزش عالی، بويژه كمك به تدوین برنامه‌های راهبردی، ‌بروز رسانی تشکیلات و بودجه‌ریزی عملیاتی بر مبنای سرانه دانشجویی تلاش کنید.
گفتني است دكترميرزابزرگ دانشيار مهندسي عمران و عضو هيئت علمي دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي است و از سوابق اجرايي وي مي توان مديركلي برنامه ريزي و توسعه آموزشي، مديركل خدمات آموزشي و معاون آموزشي دانشكده عمران دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي و همچنين مديركل تعمير و نگهداري سدهاي كشور اشاره كرد.

۱۳۹۵/۰۴/۳۰ - ۰۰:۰۰