اطلاعیه

اطلاعیه مدیریت امور دانشجویی در خصوص صدور کارت‌های بین‌المللی دانشگاهی ISIC و ITIC برای اساتید فرهیخته و دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی

اطلاعیه
صدور کارت های بین المللی دانشگاهی ISIC و ITIC
به اطلاع اعضای محترم هیئت علمی و دانشجویان گرامی تحصیلات تکمیلی(کارشناسی ارشد و دکتری) دانشگاه لرستان می رساند که اداره کل امور فرهنگی دانشگاه تهران با پشتیبانی سازمان بین‌المللی یونسکو، اقدام به صدور کارت‌های بین‌المللی دانشگاهی ISIC و ITIC برای اساتید فرهیخته و دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی کلیه ی دانشگاه‌های سراسر کشور می‌نماید. لازم به ذکر است پس از لغو تحریم‌ها، کارت‌های صادرشده در این دوره، عنوان "Teacher" به "Professor" ارتقاءیافته و منقش به لوگوی دانشگاه تهران بوده است، لذا از اعتبار بین‌المللی این دانشگاه نیز بهره مند می‌باشد.
مزایای استفاده از کارت‌های ISIC و ITIC :
•    مدرک معتبر بین‌المللی برای به رسمیت شناخته شدن وضعیت دانشگاهی شما
•    تخفیف برای بلیت هواپیما، اتوبوس، قطار و کشتی‌های حمل کالا و مسافر.
•    تخفیف برای ورود به موزه‌ها و اماکن فرهنگی برجسته دنیا
•    تخفیف برای مراکز و جاذبه‌های تفریحی
•    تخفیف برای خوابگاه‌های جوانان (هاستل ها) و هتل‌ها
•    تخفیف در سراسر جهان برای کافه‌ها، رستوران‌ها و مراکز خرید
•    دسترسی به خط تلفن امداد ISIC به صورت چندزبانه و شبانه‌روزی
•    دسترسی به شبکه جهانی متشکل از ۵۰۰۰ سازمان مسافرتی که تخصص آن‌ها در زمینه نیازهای مسافرین دانشجو و جوان و اساتید دانشگاهی در ۱۰۶ کشور است.
•    مدرک معتبر جهانی جهت تسریع روند ویزا گرفتن و شرکت در همایش‌ها و کنفرانس‌های بین‌المللی و همچنین مورد استفاده در فرصت‌های مطالعاتی.
•    علاقه‌مندان فرم و راهنمای ثبت‌نام را از لینک زیر دریافت نمایند .
 لازم به ذکر است پس از تکمیل فرمها و تهیه مدارک تا تاریخ 15/4/95 به دفتر مدیریت امور دانشجویی واقع در ساختمان دانشکده فنی مراجعه فرمائید.

۱۳۹۵/۰۳/۲۳ - ۰۰:۰۰