اطلاعیه

آیین بزرگداشت زنده یاد استاد نبی اله نیازی و رونمایی از آخرین اثر ایشان برگزارشد

۱۳۹۵/۰۲/۲۰

صبح امروز در مراسم بزرگداشت زنده یاد استاد نبی اله نیازی؛ از آخرین اثر ایشان، "کیمیایی عاشقی" رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: صبح امروز در محل سالن آمفی تأتر دانشکده علوم پایه مراسم بزرگداشت زنده یاد استاد نبی اله نیازی و رو نمایی از آخرین اثر ایشان "کیمیایی عاشقی" برگزار شد.
در این مراسم اساتید متعددی چون ایرج کاظمی، حجت الاسلام حسینی، دکتر فلاحی اصل، سرکار خانم دکتر صادقی تحصیلی، دکتر علی نوری، دکتر جلیلیان و دکتر نوذر نیازی فرزند استاد در اوصاف شخصیت و آثار برجای مانده از استاد نبی اله نیازی به سخنرانی پرداختند.
آیین بزرگداشت استاد نیازی با رونمایی از آخرین اثر ایشان "کیمیای عاشقی" به پایان رسید.
مراسم بزرگداشت استاد با همکاری دانشگاه لرستان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی شکل گرفت و در این مراسم حجت‌الاسلام حميدرضا حنان مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي لرستان حجت الاسلام حسینی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان، هیات رئیسه دانشگاه لرستان، اساتید، دانشجویان و علاقه مندان به ادبیات و شعر حضور داشتند.

۱۳۹۵/۰۲/۲۰ - ۰۰:۰۰