دومین جلسه کرسی آزاد اندیشی اتاق فکر استان لرستان در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۳۹۵/۰۱/۲۸

دومین جلسه کرسی آزاد اندیشی اتاق فکر استان لرستان با عنوان "تحلیل نتایج دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان لرستان" در دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: چهارشنبه 25 آبان 95 در محل سالن کنفرانس ساختمان مرکزی دانشگاه لرستان دومین جلسه کرسی آزاد اندیشی اتاق فکر استان لرستان با عنوان "تحلیل نتایج دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان لرستان" با حضور دکتر یونسی معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر هاشمی مدیر اتاق فکر استانی، سه نفر از کاندیداهای بازمانده از مجلس در دور اول انتخابات، اعضای هیات علمی دانشگاه لرستان و برخی از اعضای کارگروه های اتاق فکر برگزار گردید.
دکتر هاشمی مدیر اتاق فکر استانی لرستان هدف اصلی این کرسی را تحلیل نتایج انتخابات و  عواملی که موجب رقم خوردن این  نتایج در استان شدند و نیز آسیب شناسی آن از زبان کسانی که مستقیما و در متن آن حضور داشتند دانست.
دکتر بهرام دلفان، دکتر مهرداد ویسکرمی و آقای بهزاد مومنی از کاندیداهای این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی بودند که در این کرسی از نظرات آنها پیرامون موضوع مورد بحث استفاده شد.

۱۳۹۵/۰۱/۲۸ - ۰۰:۰۰