اطلاعیه

دانشگاه لرستان در هفته جهانی سلامت

۱۳۹۵/۰۱/۲۲

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: مرکز بهداشت دانشگاه لرستان در هفته جهانی سلامت با شعار غلبه بر دیابت با تحرک و تغذیه سالم در راستای بالا بردن سطح آگاهی و آشنایی دانشجویان و پرسنل دانشگاه با تجهیز یک دستگاه اتوبوس اقدام به ویزیت و کنترل رایگان قند خون از بین متقتضیان نمود.

از سال ۱۹۵۰ سازمان بهداشت جهانی هفتم آوریل (19 فروردین) را روز جهانی بهداشت اعلام کرده است و هر سال شعاری را برای بهداشت فردی و عمومی اعلام می ­کند. طبق این رسم امسال هم شعار سازمان بهداشت جهانی دیابت است. در کشور ما نیز تعداد مبتلایان به دیابت کم نیست و برخی از آمارها از ابتلای سه تا پنج میلیون نفر درکشور به این بیماری خبر می دهند. آمار بالای این بیماری در ایران ضرورت آگاه سازی مردم را می طلبد و توجه به رژیم غذایی و ورزش را در جلوگیری از ابتلا به آن گوشزد می­ کند، مواردی که به نحوه و سبک زندگی امروزه ما مربوط هستند.

۱۳۹۵/۰۱/۲۲ - ۰۰:۰۰