اطلاعیه

حضور دکتر براری معاون امور دولت، مجلس و استانهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دانشگاه لرستان

۱۳۹۵/۰۱/۱۸

با حضور دکتر براری معاون امور دولت، مجلس و استانهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات کارگاه آموزشی تسهیل در شکل گیری فرآیند شرکتهای دانش بنیان و کار آفرین در زمینه ICT برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: این کارگاه آموزشی با حضور رئیس دانشگاه لرستان دکتر خسرو عزیزی، معاونین دانشگاه لرستان، برخی از روسای دانشگاه ها و مدیران سازمانها و ادارات استان برگزار گردید.
دکتر براری در این کارگاه به تشریح چگونگی راه های کسب درآمد در بازار ICT در زمینه خدمات ارزش افزوده تلفن همراه، تولید اپ های تلفن همراه، پروسه ایجاد و راه اندازی مراکز توانمند سازی، شکل گیری و شتابدهی ایده در بین دانشجویان و صاحبان ایده و تولید محتوای مناسب در جهت کسب درآمد پرداخت.
در همین زمینه دکتر خسرو عزیزی رئیس دانشگاه لرستان نیز گفت : ما آمادگی داریم که با در اختیار قرار دادن فضای مناسب  مراکز توانمند سازی، شکل گیری و شتابدهی را در دانشگاه لرستان راه اندازی نماییم و زمینه رشد هر چه بیشتر شرکتهای دانش بنیان را در استان فراهم آوریم.

۱۳۹۵/۰۱/۱۸ - ۰۰:۰۰