پیام رئیس دانشگاه لرستان به مناسبت فرا رسیدن روز شهید

۱۳۹۴/۱۲/۲۰

به مناسبت فرا رسیدن 22 اسفند ماه روز شهید دکتر خسرو عزیزی پیامی به همین مناسبت صادر نمودند.
متن پیام به این شرح است :
گذشت زمان نتوانسته و نخواهد توانست جلوه نام و یاد شهدای عزیز را کم فروغ سازد. " مقام معظم رهبری"

گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام که تمامی هستی خویش را برای امنیت و آرامش ایران اسلامی در طبق اخلاص نهادند وظیفه تمامی اقشار ملت اسلامی است و دانشگاهیان انقلابی نیز این مهم را وظیفه خود می دانند . اینک که در آستانه 22 اسفند روز شهید قرار داریم ضمن تکریم و یاد آوری دلاورمردی ها و رشادت های شهدای عزیز میهن اسلامی ، این روز پر خیر و برکت را به تمامی ایرانیان سرفراز بویژه خانواده های معزز شهدا تبریک و تهنیت عرض می نمایم . امیدوارم همگان در راه حفظ و پاسداشت ارزش های انقلاب و حراست از دستاوردهای شهدای عزیز بیش از پیش توفیق داشته باشیم .
با آرزوی توفیق الهی
خسرو عزیزی