اطلاعیه

در نهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی کشور دانشگاه لرستان موفق به کسب سه عنوان برتر شد

۱۳۹۴/۱۲/۱۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: نشریه خوشه دانشگاه لرستان به مدیر مسئولی لیلا شعبان در بخش آثار و نشریات برتر نهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی کشور رتبه نخست مقالات علمی-تخصصی کشاورزی و رشته های مرتبط با علوم کشاورزی را کسب کرد.
وی اظهار کرد : در این جشنواره تندیس برتر، لوح تقدیر و جایزه نقدی به نشریه خوشه تعلق گرفت.
مسئول نشریات دانشگاه لرستان گفت: این نشریه در بخش نشریات برتر و در بین نشریات علمی-تخصصی علوم کشاورزی و سایر رشته های مرتبط تقدیر شد.
امید گفت: نشریه کاکتوس دانشگاه لرستان به مدیر مسئولی قاسم لطیفی در بخش آثار برتر طرح و کاریکاتور نیز به عنوان نشریه شایسته شناخته شد .
نهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی سراسر کشور از 11 لغایت 13 اسفندماه سال جاری در محل مصلی دانشگاه تهران برگزارشد.
در این جشنواره بیش از 100 دانشگاه اعلام حضور کرده اند و دستاوردهای دانشجویان فعال در عرصه نشریات به نمایش گذاشته شد.
لازم به ذکر است در این جشنواره بیش از 12000 اثر و 2300 نشریه شرکت داشتند.

۱۳۹۴/۱۲/۱۶ - ۰۰:۰۰