اطلاعیه

پیام رئیس دانشگاه لرستان به شرکت کنندگان در المپیاد ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر منطقه غرب کشور

۱۳۹۴/۱۲/۱۰

ضرورت فعالیت های بدنی، امروزه امری انکار ناپذیر است و اثرات آن در امور مختلف فردی و اجتماعی بخوبی قابل مشاهده است.در تعالیم الهی همواره بر سلامت جسم در کنار سلامت روح و تاثیر آن بر سلامت روح تاکید شده و یکی از راه های تقویت روحیه معنوی و کاهش انحرافات اجتماعی در جامعه همین فعالیت های ورزشی است.
ورزشكاران حامل شور و نشاط و شادی، سلامتي،جوانمردي و اخلاق هستند. ميزباني دانشگاه لرستان از جامعه بزرگ و معزز شاهد و ایثارگر افتخاري بزرگ برای این دانشگاه است. استان لرستان بیش از 110 شهید دانشجو دارد و دانشگاه لرستان مزين به بركت وشميم وجود معطر ۳ شهید گمنام میباشد كه بركت وجودي اين عزيزان فضاي دانشگاه را ایمن و عطرآگین نموده است.اینجانب موفقيت، پيروزي و ايجاد فضايي معنوی توام با نشاط ورزشي را براي همه دانشجويان شركت كننده در اين مسابقات آرزو میکنم. شما دانشجویان معزز شاهد و ایثارگرمسئولیت سنگینی در قبال جامعه  دارید، شما وارث ارزش و فرهنگ متعالی که همان کرامت انسانی و از خود گذشتگی است می باشید و در مسیر سرافرازی و سربلندی ملت عزیزمان خود را هزینه کردید و آسایش ،آرامش، عزت و سربلندی امروز ایران اسلامی در عرصه های ملی و بین المللی به برکت خون شهدا و جانفشانی جانبازان عزیز میباشد.اینجانب امیدوارم که با بسیج همه امکانات میزبان خوبی برای شما باشیم.
با آرزوی توفیق الهی
دکتر خسرو عزیزی