اطلاعیه

دعوت رئیس دانشگاه لرستان از ملت شریف ایران برای شرکت در انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی

۱۳۹۴/۱۲/۰۶

شرکت در انتخابات نه فقط یک وظیفه ا جتماعی و ملی است، بلکه وظیفه شرعی، اسلامی و الهی است. حضرت امام خمینی (ره)
اینک که در آستانه برگزاری حماسه ای دیگر در سی و هفتمین سال پیروزی انقلاب اسلامی هستیم رای مردم و حضور مستمرشان در صحنه نشان  از آگاهی، فهم بالای ایشان و دلبستگی های این ملت همیشه در صحنه به مردم سالاری دینی دارد. بی شک یکی از مهمترین دلایل استقرار مردم سالاری دینی در میهن اسلامی تعیین ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با اتکا به آراء عمومی است.
اینجانب ضمن تشکر ازکاندیداهای محترم، مردم آگاه و شریف و دست اندر کاران برگزاری انتخابات از تمامی دانشگاهیان کشور و عموم مردم شریف به خصوص دانشگاهیان دانشگاه لرستان برای خلق حماسه ای با شکوه بر اساس منویات مقام معظم رهبری دعوت بعمل می آورم تا با شرکت فعالانه خود در این رویداد ملی با انتخابی آگاهانه بار دیگر سربلندی و عزت ایران اسلامی را رقم بزنند.

با آرزوی توفیق الهی
دکتر خسرو عزیزی