اطلاعیه

گردهمایی بزرگ دانش آموختگان دانشگاه لرستان

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان قصد دارد به مناسبت چهلمین سال تاسیس دانشگاه، در سال 1395 گردهمایی بزرگ دانش آموختگان دانشگاه را برگزار نماید. ایجاد و حفظ ارتباط بین دانش آموختگان با دانشگاه لرستان، آشنا شدن دانش آموختگان با همدیگر و بهره جویی ایشان از تجربه های علمی، فنی،اقتصادی و شغلی یکدیگر می تواند چشم اندازها و نگرش های تازه ای را در جهت توسعه کار آفرینی و رونق اقتصادی در بخش دولتی و خصوصی فرا روی آنان قرار دهد.

به همین مناسبت، از کلیه دانش آموختگان محترم دانشگاه لرستان درخواست می شود نسبت به ثبت نام و درج اطلاعات تحصیلی و شغلی خویش برابر با فرم ویژه ای که در ذیل صفحه قرارگرفته است اقدام نمایند. این دانشگاه بنا دارد ازاین اطلاعات، درجهت برقراری ارتباط با دانش آموختگان و تقویت همکاری با دستگاههای اجرایی و صنایع کشور استفاده کند.

> ورود به بخش ثبت نام و درج اطلاعات تحصیلی و شغلی <

۱۳۹۴/۱۲/۰۱ - ۰۰:۰۰