ششمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه لرستان از دومین دوره برگزار شد.

۱۳۹۴/۱۱/۱۰

در ششمین جلسه از دومین دور هیات ممیزه دانشگاه لرستان سه نفر از  اعضای هیات علمی شرایط ارتقاء به مرتبه بالاتر را احراز نمودند.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان: چهارشنبه هفتم اسفند ماه با حضور رئیس و اعضای محترم هیات ممیزه دانشگاه لرستان ششمین جلسه هیات ممیزه از دومین دور آن برگزار گردید در این جلسه که راس ساعت 8 صبح آغاز شد و تا ساعت 13 به طول انجامید پرونده اعضای هیات علمی متقاضی ارتقاء مرتبه مورد بررسی قرار گرفت و 3 تن از اعضای هیات علمی موفق به کسب امتیازات لازم جهت ارتقاء به مرتبه بالاتر شدند؛ که دکتر جهانبخش ثواقب در رشته زبان و ادبیات فارسی به مرتبه استاد تمام و2 نفر دیگر نیز به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافتند؛ ضمن تبریک به این عزیزان اسامی و رشته تحصیلی اساتیدی که به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافتند به ترتیب حروف الفبا به شرح ذیل می باشد.
1.    دکتر محمد رضا روزبه در رشته زبان و ادبیات فارسی
2.    دکتر مجید طاعتی در رشته فیزیولوژی دامپزشکی