اطلاعیه

اردوهای راهیان نور و دومین کنگره شهدای دانشجوی استان لرستان باید در حد شان و منزلت شهدا برگزار شود.

۱۳۹۴/۱۱/۰۴

جلسه هماهنگی، اردوهای راهیان نور و دومین کنگره شهدای دانشجوی استان لرستان در دانشگاه لرستان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: در این جلسه که به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد دکتر عزیزی ریاست دانشگاه لرستان گفت: اردوهای راهیان نور و دومین کنگره شهدای دانشجوی استان لرستان باید در حد شان و منزلت شهدا برگزار شود چرا که ما هرچه داریم  از شهدا و امام شهدا است
در ادامه دکتر عزیزی افزود جهت آشنایی بیشتر دانشجویان با  رشادتهای شهدا و ایثارگران دفاع مقدس ضروری است که واحد درسی آشنایی با دفاع مقدس به عنوان یک واحد درسی الزامی در دانشگاهها تدریس شود نه یک واحد اختیاری.
ایشان همچنین از دبیرخانه راهیان نور خواست تا گزارشی را در پایان اردو های راهیان در اختیار معاونت های فرهنگی دانشگاهها  و روساء قرار دهد تا در برنامه ریزی های آینده مورد توجه قرار گیرد

حجت الاسلام حسینی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان نیز که در این جلسه حضور داشتند گفت : با توجه به همزمان بودن اردوهای راهیان نور با ایام فاطمیه و شهادت حضرت زهرا (س) ضرورت دارد که برنامه های فرهنگی مختص به این اردوها متناسب با این ایام طراحی شوند.
ایشان بر ضرورت همراهی مسئولان و روسای دانشگاههای استان با دانشجویان در اردوهای معنوی راهیان نور تاکید نمود ودر ادامه افزود انتظار داریم مسئولان دانشگاههای استان همکاری و مساعدت لازم را برای اعزام دانشجویان به اردوهای راهیان نور داشته باشند.
طبق ظرفیت پیش بینی شده قرار است که 2900 نفر از دانشجویان دانشگاههای لرستان در قالب اردوهای راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شوند؛ اما در صورت فراهم شدن شرایط این سهمیه تا 3100 نفر نیز قابل افزایش است.

۱۳۹۴/۱۱/۰۴ - ۰۰:۰۰