اطلاعیه

برگزیده شدن دانشگاه لرستان در بین دانشگاه های استان در زمینه ترویج فرهنگ نورانی نماز

۱۳۹۴/۱۰/۲۰

از رئیس دانشگاه لرستان جهت نشر و ترویج فرهنگ نورانی نماز در اجلاس استانی نمازتقدیر بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: در اجلاس استانی نماز و آئین تجلیل از فعالان دستگاه‌های اجرایی، مدیران و خادمان عرصه نماز استان لرستان ظهر امروز با حضور رئیس کمیته علمی بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز، نماینده ولی‌فقیه در لرستان، استاندار لرستان و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی لرستان در سالن آمفی‌تئاتر استانداری لرستان از فعالان این عرصه تقدیر و تشکر به عمل آمد.
شایان ذکر است که دانشگاه لرستان در بین دانشگاه های استان در زمینه ترویج فرهنگ نماز بعنوان دانشگاه برتر برگزیده شد و از دکتر خسرو عزیزی رئیس دانشگاه لرستان بدلیل حمایت از گسترش فرهنگ نماز تقدیر بعمل آمد.

۱۳۹۴/۱۰/۲۰ - ۰۰:۰۰