اطلاعیه

اولین کارگاه بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) ویژه آزمایشگاهها در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۳۹۴/۱۰/۰۱

روز گذشته اولین کارگاه بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) ویژه آزمایشگاهها، توسط آزمایشگاه مرکزی و با شرکت کارشناسان آزمایشگاهی دانشکده های مختلف در دانشگاه لرستان برگزار شد.
در این دوره آموزشی یک روزه مباحث تئوری و عملی جهت استقرار نظام HSE به 30 نفر از کارشناسان آزمایشگاهها آموزش داده شد. مدرس این دوره آموزشی آقای مهندس احمد یاری از اعضای کارگروه HSE شاعا بودند. همچنین در ادامه این کارگاه از آزمایشگاههای مختلف دانشگاه بازدید و گزارشی از وضعیت ایمنی و بهداشت آزمایشگاهها تهیه و پیشنهاداتی جهت بهبود و ارتقاء سطحی ایمنی و بهداشت مطرح شد.
HSE MS  نظام واحدی است که صنایع برای یکپارچه کردن و رسیدن به دید منطقی و فراگیر در زمینه ایمنی، بهداشت و محیط زیست برای مدیریت این بخش پیشنهاد نمودند؛ که به دلیل پیوستگی و در هم تنیدگی این مقوله‌ها نظامی واحد به نام HSE  تشکیل شد. در برخی صنایع هم، کنترل کیفیت نیز به این مجموعه اضافه گردید HSEQ به عبارتی ساده‌تر استاندارد HSE روندی مدیریتی برای پوشش دادن نقاط ضعف ایمنی و بهداشتی یک مجموعه خواهد بود.

۱۳۹۴/۱۰/۰۱ - ۰۰:۰۰