خریداری سه میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان تجهیزات آزمایشگاهی در دانشگاه لرستان

۱۳۹۴/۰۹/۱۵

دکتر محمد جعفری معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان گفت: به منظور تامین تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز دانشگاه لرستان امسال سه میلیارد و 950 میلیون تومان تجهیزات آزمایشگاهی خریداری شد.
ایشان اظهار کرد: در کنار صرف دو میلیارد تومان اعتبار برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی توسط معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه، تاکنون معاونت پژوهشی 850 میلیون تومان، دانشکده دامپزشکی 600 میلیون تومان و دانشکده علوم پایه 500 میلیون تومان تجهیزات آزمایشگاهی خریداری کرده‎اند.
معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان با اشاره به اینکه این دانشگاه به افراد حقیقی و حقوقی هفت میلیارد تومان بدهکار است، تصریح کرد: با وجود محدودیت‎های مالی احساس می‎کنیم که بر اساس توان دانشگاه اجازه نداده‎ایم که برنامه‎های دانشجویی تحت الشعاع این محدودیت‎ها قرار بگیرند.
جعفری تصریح کرد: یکی از برنامه‎هایی که دانشگاه نسبت به اجرای آنها مصمم بوده است برگزاری اردوهای فرهنگی بوده که خوشبختانه اکثر این اردوها انجام شده‎اند.

۱۳۹۴/۰۹/۱۵ - ۰۰:۰۰