برگزاری طرح شمیم خدمت با حضور مسئولین دانشگاه لرستان

۱۳۹۴/۰۹/۱۴

صبح روز گذشته رئیس و مسئولین دانشگاه لرستان پاسخگوی مردم و نمازگزاران خرم آباد بودند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی رئیس دانشگاه لرستان، دکتر محمد جعفری معاون پشتیبانی و توسعه و جمعی از مسئولین روز گذشته و در محل مصلای الغدیر خرم آباد در چهار چوب برنامه شمیم خدمت پاسخگوی سوالات مراجعه کنندگان و نمازگزاران بودند.
دکتر عزیزی در خصوص برگزاری طرح شمیم خدمت گفت: همین که مسئولین در جمع مردم و نمازگزاران
دکتر عزیزی در خصوص برگزاری طرح شمیم خدمت گفت: همین که مسئولین
از نزدیک و بدون واسطه و بروکراسی های دست و پا گیر در جمع مردم و نمازگزاران حضور پیدا میکنند بسیار خوب است و از نظر من عمل پسندیده ای است.
در آخر نیز دکتر عزیزی و مسئولین، همراه ایشان به صف نماز گزاران پیوستند.

۱۳۹۴/۰۹/۱۴ - ۰۰:۰۰