اطلاعیه

پنجمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه لرستان از دومین دوره برگزار شد.

۱۳۹۴/۰۸/۰۹

در پنجمین جلسه از دومین دور هیات ممیزه دانشگاه لرستان هفت نفر از  اعضای هیات علمی شرایط ارتقاء به مرتبه بالاتر را احراز نمودند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان: چهارشنبه ششم آبان ماه با حضور رئیس و اعضای محترم هیات ممیزه دانشگاه لرستان پنجمین جلسه هیات ممیزه از دومین دور آن برگزار گردید در این جلسه که راس ساعت 8 صبح آغاز شد و تا ساعت 13 به طول انجامید پرونده اعضای هیات علمی متقاضی ارتقاء مرتبه مورد بررسی قرار گرفت و 7 تن از اعضای هیات علمی موفق به کسب امتیازات لازم جهت ارتقاء به مرتبه بالاتر شدند؛ که دکتر حشمت ا.. خسروی نیا در رشته علوم دامی به مرتبه استاد تمام و 6 نفر دیگر نیز به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافتند؛ ضمن تبریک به این عزیزان اسامی و رشته تحصیلی اساتیدی که به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافتند به ترتیب حروف الفبا به شرح ذیل می باشد.
1.    دکتر هادی احمدی در رشته اصلاح نباتات
2.    دکتر شهریار جعفری در رشته حشره شناسی کشاورزی