تعمیر و بهسازی سالن ورزشی ولیعصر(عج) دانشگاه لرستان

۱۳۹۴/۰۷/۰۷

با اختصاص 113 میلیون تومان تعمیر و بهسازی سالن ورزشی ولیعصر (عج) انجام شد .به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: روز گذشته دکتر عزیزی ریاست محترم دانشگاه لرستان به همراه دکتر شاکرمی معاون محترم دانشجویی دانشگاه لرستان و دکتر رحمتی  مدیر محترم تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه ضمن افتتاح سالن بهسازی شده ولیعصر(عج) از سایر قسمت های این مجموعه نیز بازدید بعمل آوردند. این سالن که مدتی بود به علت مشکلاتی منجمله خرابی کفپوش سالن اصلی، مستهلک شدن سقف شیروانی، روشنایی سالن و ... استفاده بهینه ای از آن نمی شد که با صرف مبلغ 113 میلیون تومان و در آغاز سال تحصیلی جدید آماده بهره برداری شد. این سالن به دلیل واقع شدن در مجاورت مجموعه خوابگاه های ولیعصر(عج) همیشه مورد اقبال دانشجویان بوده که به همت مسئولین دانشگاه در حال حاضر با وضعیت مطلوبی آماده سرویس دهی به دانشجویان و کارکنان میباشد در این مراسم  جمعی از کارکنان و اعضای محترم هیات علمی نیز حضور داشتند.

۱۳۹۴/۰۷/۰۷ - ۰۰:۰۰