قابل توجه دانشجویان متقاضی سکونت در خوابگاههای خودگردان

با تبریک سال تحصیلی جدید خدمت دانشجویان گرامی

به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی سکونت در خوابگاههای خودگردان میرساند جهت کنترل قیمت،خدمات رسانی بهتر و مدیریت بهتر،حوزه معاونت دانشجویی در حال رایزنی با برخی خوابگاههای خودگردان می باشد .لذا از دانشجویان عزیزتقاضا داریم بدون هماهنگی و معرفی نامه از حوزه معاونت دانشجویی ،اداره خوابگاهها ،راساً اقدام به سکونت در خوابگاههای خودگردان نکنید.از مساعدت و همکاری شما دانشجویان گرامی کمال تشکر و قدردانی را داریم.

دکترمحمود رضا شاکرمی

معاون دانشجویی