اطلاعیه

اولین جلسه شورای سیاستگذاری اتاق فکر استان لرستان تشکیل شد.

۱۳۹۴/۰۵/۲۴

اولین جلسه شورای سیاستگذاری اتاق فکر استان در دفتر ریاست دانشگاه و با حضور ریاست محترم دانشگاه دکتر خسرو عزیزی، تشکیل گردید.

در اسفند 93 دکتر سید پیمان هاشمی استاد تمام گروه شیمی دانشگاه لرستان بنا به پیشنهاد ریاست محترم دانشگاه لرستان دکتر خسرو عزیزی طی حکمی از طرف  دکتر حسام الدین آشنا سرپرست مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری و دکتر سید ضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به عنوان مدیر اتاق فکر استانی در استان لرستان منصوب گردید.

اولین جلسه اتاق فکر نیز با حضور ریاست دانشگاه لرستان، حجت الاسلام حسینی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان، دکتر هاشمی مدیر اتاق فکر، حجت الاسلام فلاحی اصل معاون فرهنگی دانشگاه و چند تن از اعضای هیات علمی دانشگاه لرستان در دفتر ریاست تشکیل شد.

اتاق های فکر استانی با هدف تقویت ارتباط نظام­مند میان نهادهای سه گانه دانشگاه، دولت و جامعه به منظور ایجاد عزم ملی در راستای توسعه پایدار کشور و به منظور افزایش همفکری نخبگان و خبرگان سراسر کشور در موضوعات ملی و منطقه ای، ازطریق همکاری مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل شده اند. فعالیتهای اتاق فکر مبتنی بر جمع­ بندی نظرات کارشناسی استانی و تمرکز بر مدیریت دانش خبرگی است.

۱۳۹۴/۰۵/۲۴ - ۰۰:۰۰