اطلاعیه

مسابقات فوتسال جام رمضان دانشگاه لرستان با برتری تیم تربیت بدنی دانشگاه لرستان به پایان رسید.

۱۳۹۴/۰۴/۲۱

شب گذشته در رقابتی نزدیک تیم تربیت بدنی با برتری بر تیم دانشکده کشاورزی با نتیجه 2-1 توانست فاتح مسابقات جام رمضان دانشگاه لرستان شود.

این رقابتها با حضور شش تیم در دو گروه و به همت اداره تربیت بدنی و فوق برنامه برگزار گردید. بازیکنان تیم تربیت بدنی تشکیل شده اند از آقایان دکتر مسعود رحمتی، ایرج بیرانوند، احسان احمدی، مصطفی عزیزی، شهرام والیزاده، محمد رحمتی، صادق فرهادی و سرپرستی تیم نیز بر عهده آقای علی محمد فتحی بود. گلهای تیم تربیت بدنی را احسان احمدی و تک گل تیم کشاورزی را بهمن شریفی به ثمر رساندند.

شایان ذکر است که دیدار رده بندی نیز بین دو تیم سلف سرویس دانشگاه و تیم وحدت برگزار گردید که تیم سلف با نتیجه 4-3 از سد تیم وحدت گذشت و موفق به کسب عنوان سومی این رقابتها شد.

۱۳۹۴/۰۴/۲۱ - ۰۰:۰۰