دانشگاه لرستان در آیینه روز قدس

۱۳۹۴/۰۴/۱۹

دکتر خسرو عزیزی رئیس دانشگاه لرستان به همراه دکتر فیضیان معاون پژوهشی، مدیران، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه لرستان همپا و هم صدای مردم سربلند خرم آباد ضمن حضور در راهپیمایی روز قدس با مردم فلسطین و آرمانهای امام راحل (ره) تجدید پیمان کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان امروز رئیس دانشگاه لرستان دکتر عزیزی، جمعی از مدیران، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه لرستان راس ساعت 11 با حرکت از میدان شهدا به سمت مصلی الغدیر خرم آباد با شرکت در مراسم روز قدس به ندای مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای لبیک گفتند و در راهپیمایی روز قدس شرکت کردند.

مراسم پر شور روز قدس امسال همانند سایر سالهای گذشته با حضور مسئولین و مدیران استان لرستان و شهرستان خرم آباد و مردم همیشه در صحنه خرم آباد همراه بود که پس از برگزاری راهپیمایی روز قدس که به مصلی الغدیر ختم شد رئیس دانشگاه و دانشگاهیان دانشگاه لرستان در نماز جمعه حضور یافتند. گزارش تصویری آن به شرح ذیل می باشد.

۱۳۹۴/۰۴/۱۹ - ۰۰:۰۰