اطلاعیه

انتصاب حجت الاسلام والمسلمین حسین فلاحی اصل به عنوان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان

۱۳۹۴/۰۴/۰۹

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان دکتر خسرو عزیزی ریاست محترم دانشگاه لرستان طی حکمی حجت الاسلام والمسلمین فلاحی اصل را به عنوان سرپرست حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان منصوب نمود. ایشان دارای مدرک دکتری در رشته کلام اسلامی و عضو هیات علمی دانشکده ادبیات علوم انسانی در گروه معارف می باشند.

در حکم صادره از طرف دکتر عزیزی آمده؛ امید است با توکل به خداوند سبحان، ماموریت و وظایف معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان را بر پایه قوانین و سیاست­ها و برنامه های مصوب به انجام رسانید. بایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی و سیاست­های دولت تدبیر و امید با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، نقشی شایسته در تحقق راهبردهای سند دانشگاه اسلامی و برآوردن اهداف نظام علم و فناوری و نقش آفرینی آن در اقتصاد دانش بنیان و سیاست­های اقتصاد مقاومتی ایفاد نمایید.

۱۳۹۴/۰۴/۰۹ - ۰۰:۰۰