مراسم تکریم و معارفه مدیر حراست دانشگاه انجام شد

۱۳۹۴/۰۳/۰۴

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان صبح امروز، دوشنبه در مراسمی با حضور دکتر سلیمی مشاور محترم وزیرو رئیس مرکز حراست وزارت علوم، هیات همراه، حجت الاسلام والمسلمین حسینی مسئول محترم نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه های استان و جمعی از مدیران و مسئولین استانی و دانشگاه لرستان در حکمی از سوی دکتر سلیمی مهندس اکبر چراغی به عنوان مسئول حراست دانشگاه لرستان منصوب گردید.

در این مراسم دکتر عزیزی ریاست دانشگاه لرستان ضمن خیر مقدم به دکتر سلیمی و هیات همراه و تشکر از حضار شرکت کننده در مراسم؛ ضمن تقدیر و تشکر از زحمات مهندس اکبری و تبریک به خاطر سربلند بیرون آمدن از مسئولیتی که طی چهار سال عهده دار آن بودند برای مهندس چراغی هم آرزوی موفقیت در سمت حراست دانشگاه و امور محوله را نمودند.

در ادامه نیز دکتر سلیمی و مسئولین حاضر نکاتی را پیرامون حساسیت های موجود در این حوزه و لزوم رعایت آنها یادآوری نمودند.

۱۳۹۴/۰۳/۰۴ - ۰۰:۰۰