اطلاعیه

پیام تبریک رئیس دانشگاه لرستان به مناسبت گرامیداشت مقام شامخ معلم و استاد

۱۳۹۴/۰۲/۰۹

معلم محور حرکت جامعه است.
مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

همزمان با فرارسیدن  سالروز گرامیداشت مقام شامخ استاد و معلم تلاش های ارزشمند اساتید دانشگاه که در تربیت علمی و معنوی دانشجویان عزیز میهن سر افرازمان، الهام بخش جهان بشریت می باشند ارج نهاده و از درگاه خداوند متعال توفیقات روز افزونتان را مسالت می نمایم.
امید است در سالی که از سوی رهبر حکیم و بصیر انقلاب اسلامی به سال دولت و ملت همدلی و همزبانی نامگذاری ‌شده ‌است، چرخ‌ بزرگ‌ دانش‌ کشور به همت اساتید بزرگوار با شتاب بیشتری به حرکت درآید.
درخاتمه ضمن گرامیداشت بزرگداشت مقام استاد شهید مطهری، این روز را به تمامی اساتید فرهیخته ، پیشکسوتان گرانقدر و اعضای محترم هیات علمی دانشگاه که با ایثار و از خودگذشتگی وصف ناپذیری در عرصه های مختلف برای پیشرفت و تعالی دانشگاه لرستان تلاش می کنند تبریک و تهنیت عرض می کنم و از زحمات همه عزیزان در مسیر تعلیم و تربیت دانشجویان قدردانی کرده و توفیق روز افزون شما را در تمامی مراحل زندگی از خداوند خواستارم.

دکتر خسرو عزیزی
رئیس دانشگاه