بیانیه بسیج کارمندان دانشگاه لرستان درخصوص اهانت به ساحت پیامبر اعظم

بسمه تعالی
 «يُرِيدُونَ لِيُطْفِؤُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ(صف-8)».
جهان در کوره راه گمراهی فرورفته بود وآسمان ازبارش رحمت خودداری می کرد تا اینکه وعده الهی محقق شد وباران بندگی از «جبل النور» برزمین عطشناک بارید، ذکرخدابرمناره ها جان گرفت وخانه امن الهی قبله گاه آزادگان گردید ومحمد(ص)برگزیده شد.
 وآنانکه ناقوس آزادی و حقوق بشر و لیبرالیسم و تکثرگرایی دینی‌شان گوش فلک را کر کرده است ودرپشت پرده ژست دموکراتیک خود، نقشه های اسلام ستیزی واسلام هراسی را هرروزدرابعاد تازه تری ترسیم میکنند! یکبار دیگر چهره واقعی خود و نظام سرمایه‌داری جهانی  را به وضوح آشکار کرده و آن پنجه پولادی مخفی شده در زیر دستکش مخملی  شان، برای مسلمانان بیدار وآزاده بیش از پیش عیان گشت.
امروز دیگربار افسار مغرضان بزدل و پلید، به دستان ژورنالیست ها سپرده شد، تا قلم خود را برای اهانت به رحمه للعالمین، عصاره هستی، پیام آور مهربانی و سفیر هدایت بشری به خدمت بگیرند.یک نشریه دست نشانده، باهویت آمریکایی –صهیونیستی، پیرو اهداف وحمایت های مادی ومعنوی شیطان بزرگ ورژیم شوم صهیونیست اقدام به اهانت به ساحت پاک پیامبر رحمت (ص) کرده است، که این خود گواهی دیگر بر دروغین بودن شعار تکراری حقوق بشر و احترام به ادیان و تمدن ها، توسط آنهاست.استکبار جهانی نیز که در پشت سیاست های کثیف اسلام ستیزی خود آرزوی نفاق بین مسلمین و ایجاد تقابل بین اسلام و پیروان سایر پیامبران الهی را در سر می پروراند، هرگز از گذشته نکبت بار خویش در اهانت به اسلام راستین درس عبرت نگرفت و نفهمیدکه توهین به مقدسات اسلامی، صفوف مسلمین را فشرده تر و اتحاد جامعه اسلامی را قوی تر میکند. فاجعه هتک حرمت بی‌شرمانه نشریه فکاهی فرانسوی شارلی‌ابدو به ساحت مقدس نبی اکرم(ص) بی‌شک دلهای مسلمان سراسر جهان را جریحه‌دار نموده و بار دیگر خروش عظیم پیروان پیامبر رحمت و رأفت حضرت محمد مصطفی (ص) را به منصه ظهور درآورده است.اقدام وقیحانه این نشریه فرانسوی نسبت به پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(ص)  نه فقط توهین به اسلام، بلکه توهین به تمامی ادیان الهی است.
دنیای غرب و صهیونیسم بین الملل بداند که ادامه اینچنین پروژه‌های اسلام‌هراسی و اسلام‌ستیزی نه تنها بر اقدامات ظالمانه و جنایتگرانه آنان در عراق، سوریه، فلسطین، بحرین، افغانستان و ... سرپوش نمی‌گذارد، بلکه بیش از پیش بر طبل رسوایی خود در جهان خواهند کوفت. این اقدام بی‌شرمانه قطعاً ناشی از زبونی و عجز آن فرومایگان، در برابر اسلام راستین بوده و به بهانه حمله تروریستی عوامل گروه ضد اسلامی داعش به دفتر این نشریه صورت گرفته است.در حالی که ایجاد گروهک تکفیری وتروریستی داعش شاهکارستیزه جویی صهیونیسم جهانی با دین رسول الله (ص) بود تا فرزندان بوسفیان را درمقابل مسلمانان راستین قراردهد،  اما بی شک آنها وعده راستین خداوند در حمایت از دینش را نادیده گرفته ونمی دانند که درنهایت «خلیفه اللهی» سهم مستضعفان وآزادگان جهان خواهدبود.
ما بسیجیان دانشگاه لرستان ضمن اعلام انزجار از این حرکت نفرت انگیز و اهانت به ساحت پاک نبوی (ص) و عرض تسلیت به محضر مبارک امام عصر (عج) و نایب برحق ایشان حضرت امام خامنه ای (مد ظله العالی) و تمامی مسلمانان و آزادگان جهان،به تمامی جهان استعمار و استکبار و در رأس آن آمریکای جنایتکار و صهیونیسم بین الملل هشدار می دهیم که در راه دفاع از ارزش ها و آرمان های رسول مکرم اسلام (ص)، آن رسول عشق و محبت، ذره‌ای عقب نخواهیم نشست و پا در رکاب آماده اجرای فرامین رهبر عزیز انقلاب خواهیم بود و تا خشکاندن کامل ریشه های ظلم و نفاق دست از مبارزه نکشیده  و از پای نخواهیم نشست و بر این باوریم که روزی پرچم اسلام ناب محمدی(ص) وآخرین وکامل ترین دین خدا دررفیع ترین نقطه این جهان به دست منجی وعده داده شده برافراشته خواهدشد.و سلام علی عباد الصالحین                                                      (( بسیج کارمندان دانشگاه لرستان ))

۱۳۹۳/۱۰/۲۸ - ۰۰:۰۰