برگزاری مراسم تودیع و معارفه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان

۱۳۹۳/۱۰/۱۵

مراسم تودیع حجت الاسلام خدایی و معرفی دکتر سعید فرحبخش بعنوان معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه که چهاردهم دیماه در محل دفتر ریاست محترم دانشگاه لرستان برگزار شد از خدمات حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا خدایی در زمان تصدی مسئولیت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه لرستان تقدیر شد و دکتر سعید فرحبخش دانشیار گروه علوم تربیتی دانشگاه لرستان بعنوان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان معرفی گردید.

لازم به ذکر است در این مراسم با اهداء لوح تقدیر از طرف ریاست محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان حضرت حجت الاسلام والمسلمین حسینی و ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر عزیزی از تلاشهای حجت الاسلام والمسلمین خدایی در زمان تصدی این مسئولیت تقدیر بعمل آمد.

۱۳۹۳/۱۰/۱۵ - ۰۰:۰۰