تقدیر از پژوهشگران برتر در دانشگاه لرستان

۱۳۹۳/۰۹/۱۹

امروز در مراسمی در دانشگاه لرستان از پژوهشگران برتر تجلیل شد.
در این مراسم که با حضور ریاست دانشگاه لرستان،مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان وجمعی از اساتید ودانشجویان برگزار شد، از پژوهشگران برتر در عرصه های  مختلف علمی توسط هیات رئیسه دانشگاه تقدیر شد.

در این جلسه از پژوهشگران برتر دانشگاه در حوزه  اساتید ،دانشجویان وکارکنان تقدیر به عمل آمد.
 رئیس دانشگاه لرستان در این مراسم با اشاره به اینکه بیش از هفتصد و پنجاه آیه از قرآن کریم به تفکر و تعمق اشاره دارد، اهمیت پژوهش و تحقیق را اذعان کرد.
دکترعزیزی گفت: امیدوارم این نمایشگاه ها بتوانند پیام ما را به عرصه های مختلف برساند و راهی باشد برای توسعه ی هر چه بهتر استان.
وی افزود: راه رسیدن به توسعه، دانش است و دانش هم از پژوهش سرچشمه می گیرد.
دکتر عزیزی چهار اصل را در کارهای پژوهشی، مهم عنوان کرد:
1. درک جایگاه تحقیقات و پژوهش. ایشان به حرکت علمی دانشجو ها اشاره داشت و گفت، نسل سوم دانشجو دارد به طرف پژوهش محوری می رود که این همان درک جایگاه تحقیقات است.
2. اهمیت این جایگاه
3. چگونگی نگاه به این پژوهش
4. اثربخشی تحقیقات. چرا که اگر بخواهیم تحقیق اثر بخش باشد باید معضل جامعه را حل کند.
رئیس دانشگاه لرستان افزود: برنامه های دانشگاه برای پژوهش و تحقیق از این قرار است:
بازنگری در ارزیابی شیوه ی امتیازدهی؛
افزایش بعد نظارتی و حمایتی؛
ایجاد دفاتری به نام مراکز رشد در جهت ایجاد شهرک تحقیقاتی؛
سوق دادن پایانامه ها برای حل نیازهای کاربردی جامعه؛
گسترش خدمات آزمایشگاه مرکزی؛
توجه به توسعه و همکاریهای بین المللی؛
افزایش کیفیت خدمات؛
فعال سازی انتشارات دانشگاه؛
بازنگری در تعطیلات دانشگاهی برای اعضای هیئت علمی؛
بازتعریف گردش مالی؛
در پایان رئیس دانشگاه لرستان ابراز امیدواری کرد که با تلاش و همکاری دستگاههای استانی وتحقیق پژوهشگران دانشگاهی بتوانند مشکلات آینده کشور را حل و فصل کنند.

۱۳۹۳/۰۹/۱۹ - ۰۰:۰۰