پیام ریاست محترم دانشگاه لرستان در آستانه 16 آذر روز دانشجو

۱۳۹۳/۰۹/۱۶

16 آذر سال 1332 بعنوان برگ زرینی در تاریخ مجاهدت ها و رشادت های دانشجویان آگاه و انقلابی این مرزو بوم میدرخشد و روز مقاومت تاریخی در مقابل اسکتبار جهانی لقب گرفته است . دانشجوی آگاه ما در این روز ندای حق طلبی سر داده و نسخه ای که غرب برایش با کودتا رقم زده است را نمی پذیرد و حاضر است در خون خود بغلتد ولی زیر بار این ظلم نرود .

این مسیر توسط شهدای هسته ای و شهدای 8 سال دفاع مقدس ادامه یافته و به نماد ظلم ستیزی ملت بزرگ ایران مبدل شده است . اینجانب ضمن تبریک این روز به تمامی دانشجویان کشور عزیزمان بویژه دانشجویان دانشگاه لرستان ، پیروزی ملت بزرگ ایران را در تمام عرصه ها اعم از بین الملل و داخلی  از خداوند منان خواستارم .

خسرو عزیزی

رئیس دانشگاه لرستان