مدارک موردنیاز برای ثبت نام از پذیرفته شدگان

اطلاعیه شماره 4: 24 شهریور 1393
مدارک موردنیاز برای ثبت نام از پذیرفته شدگان
با سلام و آرزوی موفقیت برای شما پذیرفته شدگان آزمون سراسر ی سال 1393دانشگاه لرستان و با این امید که در سنگرهای علم و ایمان ، پاسدارانی شایسته برای حفاظت از حریم امت اسلامی و تداوم بخش دست آوردهای انقلاب اسلامی در دانشگاه باشید، نظر شما پذیرفته شدگان گرامی را به نکات ضروری ذیل جهت ثبت نام در دانشگاه لرستان معطوف میدارد.

تذکر بسیار مهم:
چنانچه مدارک ثبت نامی ناقص باشد به هیچ عنوان ثبت نام به عمل نمی آید،لذا توصیه میشود برای هماهنگی بیشتر و جلوگیری از هرگونه مشکلی نسبت به مطالعه دقیق و اجرای  نکات مندرج اقدام لازم بعمل آید.

الف) مدارک مورد نیاز برای ثبت نام از پذیرفته شدگان
*    اصل مدرک گواهینامه دوره پیش دانشگاهی بانضمام یک برگ تصویر آن ، بهمراه اصل مدرک دیپلم متوسطه نظام جدید آموزش متوسطه و سال ماقبل دیپلم بانضمام یک برگ تصویر آن (برای پذیرفته شدگان نظام جدید آموزش متوسطه)
*    اصل مدرک گواهینامه دوره چهار ساله ویا شش ساله نظام قدیم آموزش متوسطه بانضمام یک برگ تصویر آن ، بهمراه گواهی تحصیلی سال ماقبل دیپلم و دو  سال ماقبل دیپلم بانضمام یک برگ تصویر آن (برای پذیرفته شدگان نظام قدیم  آموزش متوسطه)
*    اصل و یا گواهی مدرک دوره کاردانی (فوق دیپلم) دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و یا مدرک پایان دوره کاردانی پیوسته آموزشکده های وابسته به آموزش و پرورش بانضمام تصویر آن (حداکثر تاریخ اخذ مدرک 31/6/1393)  بهمراه اصل یا گواهی سال اول ، دوم ، سوم دبیرستان ویا هنرستان بانضمام تصویر آن (برای پذیرفته شدگان دارای دیپلم فنی وحرفه ای و یا کارودانش که فاقد  مدرک پیش دانشگاهی می باشند)
*    اصل شناسنامه و یک برگ فتوکپی از تمام صفحات آن
*    شش قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهیه شده در سال جاری
*    ارائه اصل کارنامه تحصیلی دیپلم متوسطه نظام جدید با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش و پرورش برای دیپلمه های نظام جدید آموزش متوسطه سالهای1389،1388،1387،1386،1385،1384،1392،1391،1390درهنگام ثبت نام ضروری میباشد.
*    ارزش تحصیلی (تائیدیه تحصیلی ) دوره پیش دانشگاهی (برای پذیرفته شدگان نظام جدید آموزش متوسطه)
             ارزش تحصیلی (تائیدیه تحصیلی ) سال چهارم متوسطه (برای پذیرفته شدگان نظام قدیم آموزش متوسطه)

تذکر مهم :
برای دریافت ارزش تحصیلی (تائیدیه تحصیلی ) به ادارات آموزش وپرورش شهرستان محل اخذ گواهینامه پایان تحصیلات دوره پیش دانشگاهی و یا گواهینامه پایان تحصیلات دوره متوسطه نظام قدیم  مراجعه شود.

*    مدرکی که وضعیت نظام وظیفه پذیرفته شدگان مرد را مشخص نماید، بانضمام یک برگ تصویر مدرک مورد نظر
*    اصل حکم مرخصی سالیانه یا موافقت رسمی و بدون قیدوشرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت

ب) مکان تحویل مدارک ثبت نامی  پذیرفته شدگان
*    خرم آباد –کیلومتر 5 جاده تهران-پردیس مرکزی دانشگاه لرستان – گروه ههای آموزشی مستقر در دانشکده ها    ( علوم پایه،فنی ومهندسی،ادبیات وعلوم انسانی،اقتصاد وعلوم اداری،دامپزشکی)
*    خرم آباد –کیلومتر 12جاده خرم آباد-اندیمشک – گروه ههای آموزشی مستقر در دانشکده کشاورزی جهت     رشته های کشاورزی
*    دانشجویان پذیرفته شده مراکز آموزش عالی وابسته به دانشگاه لرستان (الشتر-پلدختر-کوهدشت-نورآباد)جهت ثبت نام حضوری به مراکز مربوطه مراجعه نمایند

زمان ثبت نام :
ثبت نام غیر حضوری(اینترنتی): 24، 25 ، 26, 27 شهریور 1393  ثبت نام این دسته از عزیزان بصورت غیر حضوری (اینترنتی)از طریق سایت ( www.golestan.lu.ac.ir) انجام می پذیرد .
تذکر:ثبت نام قطعی و تحویل مدارک منوط به ثبت نام غیر حضوری(اینترنتی ) و ارئه فرم پذیرش ثبت نام غیرحضوری می باشد

تحویل مدارک ثبت نامی: 29و30و31 شهریور 1393 به گروه های آموزشی در دانشکده مربوطه  در ساعات اداری(8 صبح  الی 2 بعدازظهر) مراجعه شود.

1.    پذیرفته شدگان می بایست جهت ثبت نام شخصاً مراجعه نمایند.
2.    پذیرفته شدگانی که به هر دلیلی در مهلت مقرر مراجعه ننمایند ،به هیچ وجه از ایشان ثبت نام بعمل نخواهد آمد .

هرگونه تغییر در نحوه ثبت نام از طریق سایت دانشگاه اطلاع داده می شود.

اداره کل امور آموزشي دانشگاه لرستان

۱۳۹۳/۰۶/۲۴ - ۰۰:۰۰