رئیس دانشگاه لرستان: شهید سیدحسن نصرالله به سرور و سالار شهیدان پیوست

۱۴۰۳/۰۷/۰۷

رئیس دانشگاه لرستان در گفت‌وگوی تلویزیونی گفت: «شهید سیدحسن نصرالله به سرور و سالار شهیدان پیوست».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، عصر روز شنبه، 7 مهرماه سال جاری در گفت‌وگوی زنده با تلویزیون لرستان، ضمن تسلیت به مناسبت شهادت دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت: «شهادت یک سعادت است و شهید نصرالله (ره) به سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) پیوست».

دکتر علی نظری با استناد به آیات قرآن کریم توضیح داد خداوند با صابران است.

دکتر نظری اظهار داشت:‌ «خداوند دوستدار مجاهدان و صابران است؛ شهید سیدحسن نصراله، همه‌اش عمرش را در راه خدا سپری کرد؛ الگوی این مجاهدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است».

رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد:‌ «شهید نصرالله همواره از آرمان فلسطین دفاع کرد و همیشه در برابر ظلم رژیم کودک‌کش صهیونیستی ایستادگی کرد».

دکتر علی نظری، افزود: «شهادت هنر مردان خداست؛ شهید سیدحسن نصراله مرد خدا بود؛ کسانی که شهید می‌شوند براساس تعالیم دین اسلام، همیشه زنده‌اند».

دکتر نظری تصریح کرد: «مردم ایران اسلامی همیشه حامی مقاومت بوده و هستند؛ جبهه مقاومت یک جبهه پویا و استوار در برابر رژیم فرعونی صهیونیستی و آمریکاست».

۱۴۰۳/۰۷/۰۷ - ۱۶:۵۱