پروژه احداث باغ مرکبات سایت مرکزی دانشگاه لرستان آغاز شد

۱۴۰۲/۰۳/۱۱

پروژه احداث باغ مرکبات سایت مرکزی دانشگاه لرستان با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز پنجشنبه، 11 خردادماه، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان، دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق، مسئول حوزه کاری مدیریت سبز دانشگاه لرستان، دکتر راجی (از دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان)، یوسف عباسی، مدیر حراست دانشگاه لرستان، نیروهای فضای سبز دانشگاه لرستان و جمعی از اعضای هیئت علمی و یاوران علمی این دانشگاه، کاشت نهال به منظور احداث باغ مرکبات سایت مرکزی دانشگاه لرستان، آغاز شد.

در همین رابطه، با دکتر مهدی‌ سلیمانی‌مطلق، مسئول حوزه کاری مدیریت سبز دانشگاه لرستان، گفت‌وگو کردیم.

دکتر سلیمانی‌مطلق، به خبرنگار ما گفت: «در راستای مدیریت سبز و مدیریت مصرف آب، باغ مرکبات در زمین مجاور ساختمان اداری مرکزی دانشگاه لرستان ایجاد می‌شود».

وی تشریح کرد: «حدود 280 اصله نهال در این محدوده کاشته می‌شود».

مسئول حوزه کاری مدیریت سبز دانشگاه لرستان اظهار داشت: «نهال‌های کاشته شده شامل نارنگی، پرتقال، گریپ‌فروت، لیمو، تانگور و نارنج می‌شود».

دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق، بیان کرد: «تعداد 60 نهال بلوط هم از سوی جناب آقای دکتر فیض‌اله شهبازی، عضو محترم هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان برای کاشت به دانشگاه اهداء شده است که در پارک گونه‌های بومی دانشگاه لرستان، کاشته خواهد شد».

وی ادامه داد: «هر سال، جناب آقای دکتر شهبازی، نهال برای صیانت از محیط‌زیست و منابع طبیعی، اهداء می‌کند».

دکتر سلیمانی‌مطلق تصریح کرد: «با هدف حذف چمن {به علت مصرف زیاد آب} و حذف گونه‌های آب‌بَر، از گونه‌هایی استفاده شده است که نیاز کمتری به آب و آبیاری داشته باشند».

مسئول حوزه کاری مدیریت سبز دانشگاه لرستان توضیح داد: «در احداث باغ مرکبات سایت مرکزی دانشگاه لرستان از گونه‌هایی استفاده شده است که دارای ارتفاع متوسط هستند؛ همین امر باعث می‌شود که ارتفاع درختان، آسیبی به چشم‌انداز ساختمان مرکزی اداری دانشگاه لرستان وارد نمی‌کند».

۱۴۰۲/۰۳/۱۱ - ۱۴:۵۱