کارگاه‌های گفت‌وگومحور نخستین گردهمایی رؤسای اداره‌های تغذیه و سرای دانشجویی دانشگاه‌های کشور به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد + گزارش تصویری

۱۴۰۳/۰۶/۰۹

کارگاه‌های آموزشی و گفت‌وگومحور مختص نخستین گردهمایی رؤسای اداره‌های تغذیه و سرای دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه‌ها ذیل نخستین گردهمایی رؤسای اداره‌های تغذیه و سراهای دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور برگزار شد.

در این کارگاه‌ها، دکتر ابراهیم نعیمی، معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر ابوالفضل دانشور، مدیرکل امور داخل دانشجویان وزارت علوم، موضوعات و نکات مربوط به تغذیه و سراهای دانشجویی را بیان کردند و حاضران در کارگاه‌ها نیز پرسش‌ها و دیدگاه‌های خود را مطرح نمودند.

این کارگاه‌ها در روزهای 8 و 9 شهریورماه سال جاری در سالن‌های ساختمان شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

۱۴۰۳/۰۶/۰۹ - ۱۶:۳۴